Chat
Åben Lukket
DrugRebels - Chat
Afslut
Luk
Opdater Chat
Afslut Chat

Historien bag DrugRebels

DrugRebels er ikke bare en hvilken som helst organisation. Vi brænder 110% for det vi gør. Det hele startede med, at Caroline Klein fik ideen til at gøre en forskel for unge. Siden 2009 har hun sammen med et team af engagerede frivillige besøgt knap 110.000 elever i hele landet. Visionen er klar: At inspirere og informere unge til at træffe et bevidst valg i forhold til alkohol og stoffer.

Hvem er vi?

Vi er et dedikeret team, som alle har vores grunde til at være med. Vi er altid 3-4 på scenen, nogle som styrer det praktiske og andre som tager sig af det administrative. Selvom vores historier er forskellige, har vi det til fælles, at vi ved, hvor galt det det gå, og hvor vigtigt det er at have gode venner og den rigtige information med sig.

Bestyrelsen

 • Jesper Klein-Petersen
  Formand
 • Jacob Bro Eriksen
  Bestyrelsesmedlem
 • Jeanette Koustrup Duus
  Bestyrelsesmedlem
 • Christina Nyborg
  Bestyrelsesmedlem
 • Caroline Klein
  Stifter, Bestyrelsesmedlem
 • Christian Steen Lauresen
  Advokat

Jonas

Hvorfor er du med i DrugRebels?

“Jeg vil gerne hjælpe unge mennesker med at få en ordentlig start på voksenlivet”.

Hvad ville du ønske du havde vidst, da du var yngre?

“Jeg ville ønske jeg havde vidst, hvor store konsekvenserne der er ved stoffer – og at jeg kunne have fået hjælp langt før jeg fik”.

Hvad er dit bedste råd?

“Det er, at hvis du er havnet i et problem med stoffer, så sig det højt til en, som du har tillid – Det er hårdt at gå med alene. For mig lykkedes det ikke at klare tingene på egen hånd!”

Lotus

Hvorfor er du med i DrugRebels?

“Jeg vil gerne bidrage til bevægelsen mod at skabe en større bevidsthed omkring rusmidler og kulturen omkring dem”.

Hvad ville du ønske du havde vidst, da du var yngre?

“At jeg før eller siden møder de præcis rigtige mennesker og muligheder, når jeg tør at være mig selv og stå inde for mig selv”.

Hvad er dit bedste råd?

“Prøv engang at bliv rigtig god til at holde af dig selv og ville dig selv det aller-aller-bedste. Smil til dig selv, når du ser dit eget spejlbillede. Giv dig selv lov til og tid til bare at have optur over at være dig!”

Mikkel

Hvorfor er du med i DrugRebels?

“Jeg elsker at dele min viden om stoffer. Jeg har en baggrund som læge, og min viden fra uddannelsen og mit arbejdsliv støber fundamentet for nogle spændende diskussioner og dialoger med de unge. Euforiserende stoffers virkninger skræmmer mig. Jeg tror på, at valget om at undgå euforiserende stoffer er nemmere, hvis man ved hvorfor det er farligt”.

Hvad ville du ønske du havde vidst, da du var yngre?

“Jeg ville ønske, at jeg havde vidst hvad jeg ville. Hvis man ved hvad man vil, kan man træffe beslutninger, der bringer én i netop den retning”.

Hvad er dit bedste råd?

“Tænk dig om, føl efter. Find dit eget svar, din egen vej og skab din fremtid”.

Kontakt os

Stifter af DrugRebels

Caroline Klein
ck@drugrebels.dk
+45 3085 5900

Booking af Roadshows

Helle Præstensgaard
hp@drugrebels.dk
+45 2462 1110

Fonde og sponsorater

Christina Nyborg
cn@drugrebels.dk
+45 4047 9043

Fonde og sponsorater

Jeanette Koustrup Duus
jeanette.duus@mail.dk
+45 3034 4353

Presseansvarlig

Marianne Egelund
me@drugrebels.dk
+45 6070 7983

Misbrugskonsulent

Anne-Camilla Nielskov
brevkasse@drugrebels.dk

Offentlige og private tilbud

De fleste kommuner tilbyder forskellige muligheder for (gratis) hjælp til dig, som har brug for behandling eller rådgivning – eller til dig, som er pårørende. Du kan henvende dig til egen læge eller søge på nettet. Vi anbefaler blandt andet:

Novavi Stofrådgivningen
www.novavi.dk

Stofrådgivningen tilbyder behandlingsforløb til dig mellem 15 og 30 år, der har et skadeligt forbrug af illegale rusmidler. Du kan få hjælp til at mindske eller stoppe din brug af rusmidler helt samt støtte til at fokusere på, hvordan du kan få gang i uddannelse, job og etablere et godt netværk. Du behøver ikke være motiveret eller have et ønske om at blive stoffri, når du starter i behandlingen. Er du over 18 år, tilbydes der også gratis anonym stofbehandling.

U-turn (København)
www.uturn.kk.dk

Hvis du har problemer med alkohol, hash eller andre stoffer, kan du få hjælp hos U-turn. Det er gratis og det kan være helt anonymt. U-turn er for unge mellem 14 og 24 år, der bor i Københavns Kommune. Forældre kan også søge hjælp og rådgivning.

PAS – Projekt Anonym Stofmisbrugsbehandling

www.heltanonymkbh.dk

PAS er et gratis tilbud til dig, der har brug for anonym behandling og professionel rådgivning til at komme ud af dit (mis)brug af stoffer. PAS henvender sig bl.a. til dig, er over 18 år og som reelt har et ønske om at reducere eller stoppe dig forbrug af rusmidler. PAS tilbyder hjælp i flere kommuner.

Private tilbud til dig, som har brug for hjælp til dit misbrug – eller dig, som er pårørende. 

FRI AF MISRBUG 
www.friafmisbrug.dk

Fri af misbrug tilbyder 1-dags forældrekurser, støttende samtaler og skræddersyet forløb for unge berørt af alkohol eller stofproblematikker.

Komphashkomphas (Roskilde)
www.komphash.dk

Komphash tilbyder konkrete værktøjer til at stoppe med din hashrygning og til genoptræning af din hjernes funktioner, så du igen kan få en normal hverdag og nå dine mål i livet.

Misbrugsportalen (Hele landet)
www.misbrugsportalen.dk

Misbrugsportalen tilbyder gratis og anonym rådgivning og støttende samtaler til både pårørende og efterladte, samt til unge og voksne med et misbrug eller en afhængighedsproblematik.

Alarmcentralen – 112

Ring 112, hvis du er i tvivl om, hvorvidt en person har brug for medicinsk hjælp. Lad altid en fagperson vurdere, om din ven/veninde eller dit barn blot er meget fuld, påvirket eller har brug for at komme på hospitalet. Det kan være et spørgsmål om liv og død.

Giftlinjen – tlf. 8212 1212

Bispebjerg Hospital
Giftlinjen er en landsækkende telefonrådgivning, hvor alle kan få direkte råd og hjælp i tilfælde af forgiftning. Sygeplejersker og læger, der er særligt uddannede inden for forgiftning, sidder klar ved telefonerne døgnet rundt. Du kan ringe anonymt.